Pretraga za:

OBAVEŠTENJE

Poštovani obaveštavamo Vas da je način komunikacije sa nama sledeći:

– Lično

– putem maila

– putem telefonskog poziva

Sve što Vam je potrebno mora se zakazati putem telefona, maila ili lično i nakon toga se određuje termin izlaska na teren.

Cena izlaska na teren je 1000 dinara, radni sat je 1800 dinara po radniku.

HVALA NA RAZUMEVANJU

CODE.NET je firma sa sedištem u Kruševcu i primarna delatnost firme je pružanje usluga projektovanja i održavanja mreža za male i srednje firme. Moto firme je da korisnik usluga ni u jednom trenutku poslovanja ne troši vreme na probleme koji se javljaju prilikom korišćenja računara, računarske mreže i ostalih delova jednog infomacionog sistema. Ovakva vrsta usluge pokriva sve poslove održavanja informacionog sistema, a obuhvata lokalnu mrežu, VPN, mail rešenje, firewall rešenje, antivirusnu zaštitu, servis hardvera, nabavku opreme, dokumentovanje procedure za korišcenje IS-a, itd.

Vreme odziva na prijavljene probleme prouzrokovane korišćenjem informacionog sistema i kvalitet odrađenog posla imaju najveći prioritet. Na ovakav način dobija se sistematizovan, siguran i moderan informacioni sistem.

Firma CODE.NET je, takođe, specijalizovana za prodaju i održavanje sigurnosnih rešenja, a kada je u pitanju ozbiljna poslovna komunikacija, nudimo rešenja bazirana na Linux platformi.

Nudimo Vam softversko-hardversko rešenje kontrole zapošljenih (zabrana sajtova i aplikacija koje nisu povezane sa poslom koji radnici obavljaju i smanjuju njihovu produktivnost), zaštita maloletnih lica pri korišćenju interneta blokiranjem i upozoravanjem na sadržaj koji nije primeren njihovom uzrastu, vremensko ograničenje korišćenja interneta, naša baza podataka sadrži hiljade adresa koje nisu primerene maloletnicima i updejtuje se na nedeljnom nivou.